Bemutatkozás

 

 Kis Éva vagyok, 15 éve foglalkozom hajgyógyászattal saját rendelőmben.

 

Természetgyógyászati alapon, holisztikus módon keresem a hajhullás és a fejbőr panaszainak okait.

A hajgyógyászat megnyitását megelőzően egy természetgyógyász-orvos – pszísebész – mellett dolgoztam, akinek köszönhetően elméleti és nagyon nagy gyakorlati tapasztalatra is szert tehettem.

Vegyésztechnikusi képzettségemnek és a számtalan elvégzett tanfolyamnak – reflexológia, vizuális diagnosztika, reiki, agykontroll, homeopátia, Bach virágterápia, testakadémia, kínai alternatív energoinformációs terápiák, masszázs, gyógynövényismeret, hasi manuálterápia, táplálkozásterápia, biofizikai kezelésterápia, információs gyógyászat,  stb. – nagy hasznát vettem, amikor úgy döntöttem, hogy erre a területre specializálódom.

A haj és a fejbőr érzékeny kijelzője a szervezetünkben végbemenő változásoknak.

 

A hajas fejbőrön megjelenő panaszokat  a szervi gondok tüneteiként vizsgálom, kezelem és értelmezem. 12-14.000 általam végzett hajvizsgálat adja a tapasztalataimat.

Csupán „ránézek” a fejbőrre és már látom, milyen belső okai lehetnek a kopaszodásnak, ritkulásnak, de akár a pattanások, sebek, korpás foltok is adhatnak  információt a kiváltó okokról. Méregterhelés, funkcionális zavar, anyagcserezavar, táplálkozási hibák…........

Ahogy a tenyéren, a talpon, vagy akár az íriszben megtalálhatók a szervek zónái, úgy a hajas fejbőr is láttatja a szervi, energetikai, lelki okokat, így beszélhet a hozzáértő szakembernek.

 

Az egész embert vizsgálva minden jelzés megérthető, és megfelelően személyre szabott komplex terápiával sokkal hatékonyabban orvosolhatóak is a panaszok.

13 éves hajgyógyászati, természetgyógyászati tapasztalatom alapján kialakult számomra egy „skalptérkép”, ami egyértelmű  ok-okozati összefüggéseket tár fel a hajproblémák és a belső okok között.  A hajas fejbőr érzékeny kijelzője szervezetünk állapotának, - hiszen gyakran semmi szervi panasz nem társul hozzá.  A hajas fejbőr előjelzései segítségével könnyen megvalósítható a betegségek teljes kialakulása előtti megelőzés.®

 

Holisztikus hajgyógyászat - hajhullás, kopaszodás, fejbőrpanaszok   másképp !!!

Sokéves – műszeres vizsgálatokkal alátámasztott - tapasztalataim alapján kialakult, egy „térkép”, aminek segítségével már a hajas fejbőr jelzései alapján is egyértelműen kiszűrhetők a szervezet zavarai. Meggyőződésem és tapasztalatom alapján a hajas fejbőr is olyan mikro-terület, mint közismerten a kéz vagy a talp, így bizonyos pontokon megjelenő problémák pontosan megmutatják, hogy mely szerv problémái állnak a háttérben. Pontosan látszik hol, melyik szervben van a góc...

A hajvizsgálat tehát skalpdiagnosztikával ® kezdődik, mely a személyes tapasztalatom alapján kialakított módszer szerint történik. Ez egyvizuális/manuális diagnosztikai módszer a hajas fejbőr alapján. Az arcdiagnosztika ismerete is pontosít a vizsgálatban.

Ezután a mikrokamerás hajvizsgálat következik. Az ezt követő manuális vizsgálat a gerinc, a gerinc melletti szövetek állapotváltozását, valamint a hasi szervek jelzéseit elemzi.  Ezekkel az adatokkal is megerősítem, amit a skalpon és az arcon észleltem.

A vizuális diagnosztika segítségével a test szerte megjelenő jelzéseket is értelmezem.

7 éve már egy műszeres vizsgálat segít a belső okok pontosításában és alátámasztásában: a toxin- és gócteszt vizsgálat.  Ez idő alatt  4.800 – 5.000  toxinteszt mérést végeztünk. Ezenkívül a bio-rezonancia mérések, a számítógépes vizsgálatok tovább pontosíthatják a terápia meghatározását.

Fontosnak tartom a betegségek kialakulásának megelőzését, mely az alapos haj-szűrővizsgálatokkal könnyen megvalósítható. Ha tudomásul vennénk a kapcsolatot a belső szervek és a hajas fejbőr – skalp – között, ha megértenénk szervezetünk ezen segélykérő jelzéseit, sokkal korábban tudnánk akár önállóan is fellépni a később észlelhető szervi tünetek ellen. A laborvizsgálatok csak később vagy egyáltalán nem adnak segítséget a problémák korai kezelésében, megelőzésében.

Nem elhanyagolható szempont, hogy pl. a kopaszodás valóban örökletes, hormonális tényezők hatására következik be vagy  életmódbeli tényezők alakították, hívták elő.

Nem is gondolnánk, hogy a sok édesség, tészta, a szénsavas üdítők, a túlzott fehérjefogyasztás – húsok, tej, sajtok – vagy akár egy megoldatlan lelki probléma milyen hatásokat gyakorolhatnak a fejbőrünk és hajunk állapotára.

 

Szeretném az évek alatt összegyűjtött tapasztalataimat, kutatási eredményeimet megosztani – nem csak a saját országomban – minél több hajgyógyász szakemberrel, hogy javíthassuk a külsőleg alkalmazott termékek hatékonyságát.

A következő országokból látogatták hajgyógyászati rendelőmet: Ausztria, Anglia, Amerika, Lengyelország, Kanada, Oroszország, Olaszország, Ukrajna, Románia, Svájc, Szlovákia, Belgium, Írország, stb.

 

Keressen minket bátran a következő elérhetőségeinken!!!