• amikrokamera-vizsgalat.jpg
  • foltos-arcszorzet.jpg
  • foltos-homlok.jpg
  • foltos-homlokfelett.jpg
  • foltos-oldalt.jpg
  • foltosfejteton.jpg
  • gyerek-vizsgalat.jpg
  • image015.jpg
  • image019.jpg
  • terapias-csomag.jpg

A foltos hajhullás -alopecia areata- nőket, férfiakat, gyerekeket egyaránt érinthet. A valódi ok kiderítése és megfelelő belső terápia hiányában a tünet erősödhet. A hajhiányos foltok az egész hajas fejbőrre kiterjedhetnek (alopecia totalis), ritkább esetekben a teljes testszőrzet kihullik. Okfeltáró vizsgálataink, személyreszabott terápiáink segítenek önnek a panaszok kezelésében.

H.Ágnes 2013. 09.11. Foltos hajhullásom története

A történetem 2005-ben kezdődött. Észrevettem, hogy hullik a hajam. Először bőrgyógyászhoz fordultam, aki azt gondolta, hogy az érettségi előtti stressz az oka. Úgy éreztem, hogy ez elég felületes diagnózis, de reméltem, hogy nem lesz nagyobb baj.

Persze nem így lett. Pár hét múlva már foltom is volt. Nagyon megijedtem. Az orvosok gócot kerestek, végigjártam nem kevés vizsgálatot, de minden eredményem negatív lett. Külsőleg kezeltek, hajszeszekkel és samponnal, de semmi javulás nem történt, sőt a foltom nagyobb lett és máshol is kihullott a hajam. Több mint egy évbe telt mire visszanőtt a hajam. Persze addig nem győztem takargatni sapkával.

Foltos hajhullás előtte-utána

Tünetmentes nem sokáig voltam, de amíg kicsi foltjaim voltak, próbáltam nem foglalkozni velük.  Aztán 2012-ben ismét drasztikus lett a hajhullásom. Találtam egy hajspecialistát, aki szteroidokkal akart kezelni, úgy, hogy nem tudta megmondani, hogy mi a gondom. Nem hittem benne, ezért tovább kerestem. Szerencsére megtaláltam a Nice Hajgyógyászatot. Nagyon meggyőzőek voltak a videók és cikkek, amiket láttam, olvastam a vizsgálatokról, kezelési módszerekről.

Sajnos mire megtaláltam Öket már szinte utcára sem mentem, ha mégis akkor csak sapkában. De a Nice-nál minden világossá vált. Már a skalpdiagnosztika alapján is lehetett tudni, hogy melyik szerveimmel van egy „kis gond”, mi van a foltjaim hátterében.  A műszeres góckeresés kimutatott parazitát, bőrgombát, vitamin- és ásványi anyaghiányt, felszívódási zavart, hormonális rendellenességet. A fejbőr mikrokamerás vizsgálatából kiderült, hogy a hajhagymáim épek. A vizsgálatok után megbeszéltünk egy diétát, és elsőre csak belsőleg kezeltük a problémákat.

Az első 8 hetes kontrolon már látható volt a javulás külsőleg is, és a toxintesztem is jobb lett. Úgy gondoltuk, hogy rásegítünk a gyógyulásra egy hajpakolással is.

Az első vizsgálatom után 10 hétre már sapka nélkül mentem a barátaimmal nyaralni. Most 2 kontrolon vagyok túl, és az eredményeim egyre csak javulnak, na és persze a hajam is szépen nő vissza.

Köszönettel tartozom a Nice csapatának!  

Ági 2013. május 6.-án jött állapotfelmérésre. A skalpdiagnosztika alapján a vékonybél, vastagbél, hasnyálmirigy, epe, vese, mellékvese területen láttam rendellenességet. A műszeres mérés parazitát és bőrgombát jelzett, emellett ásványi anyag, vitamin, enzimhiány valamint felszívódási zavar és hormonális rendellenesség volt mérhető. A szervek érintettsége – ami a skalpdiagnosztikánál felmerült – műszeres méréssel is beigazolódott, emellett gócos eltérés mutatkozott a pajzsmirigynél és a mellékvesénél is. Már az első kontrollnál - 2 hónap múlva - kiderült, hogy nagyon szépen reagált a szervezete a terápiára és ezt a hajas fejbőre is jelezte a hajnövekedés látványos megindulásával.

 

TOVÁBBI SIKERES TÖRTÉNETEINK

Több hónapos húza-vona után jutottam el a Nice Hajgyógyászathoz. Ekkor már erőteljesen hullott a hajam, foltokban kopaszodott. Előzőleg orvostól orvoshoz mentem a panaszaimmal kivizsgálásra, de mindenütt csak tüneti kezelést kaptam vagy azt sem csak kioktató tanácsokat. Nos ezektől nem lettem jobban, sőt a betegségtudat egyre inkább eluralkodott rajtam. Sajnos az egészségügyi ellátás nem komplex hazánkban. 

Nagyon kevés az olyan eset amikor a tüneteket egészében nézik és kezelik. A gyógyszeres kezelések általában egy-egy tünetre alkalmasak, arról nem beszélve, hogy esetleg újabb tüneteket(mellékhatásokat) okoznak. Ezzel egy problémán segít, de okozhat még egy újabbat. A páciens személye teljesen eltűnik, mentálisan mellőzve van.

A Nice Hajgyógyászatnál a belső kezelésre kapott gyógynövénykivonatok, kiméletesen, mellékhatások nélkül, gyorsan hoztak látványos eredményt, javulást az állapotomban. Az addig beesett nyúzott arcom kisimult, "feltöltödött", közérzetem javult, a hajhullás csökkent és beindult a hajnövekedés.
A megtépázott önbizalmam kezdett visszatérni és újra nőnek éreztem magam nem pedig beteg embernek.Számomra bebizonyosodott, hogy a szervezet számára kíméletes, természetes anyagok bevitelével jobb hatás érhető el. Arról nem beszélve, hogy itt türelmesen, minden részletre odafigyelve hallgatták meg a panaszaimat és emberi bánásmódban részesítettek, érzékeltetve azt, hogy én is fontos vagyok nemcsak a tüneteim kezelése.


Köszönöm az itt dolgozóknak a lelkiismeretes munkát!


„A bőrgyógyászhoz fordultam azonnal segítségért – meséli egy fiatal, gyönyörű hölgy – amikor a fodrászom felhívta a figyelmemet a jobb fülem felett kialakult kopasz foltra.Megtaláltam az interneten a Nice Hajgyógyászat weblapját, ahol egészen érdekes dolgokat olvastam. A nem szokványos vizsgálataikon kiderült végre, hogy mi a baj: góc az epében, a vékonybélben, penészgombát jelzett a műszer és anyagcserezavart. 

 A hajgyógyász – meglepő módon - már a foltjaimból is pontosan tudta ezeket annak ellenére, hogy ilyen jellegű tünetekre nem panaszkodtam, mondván, hogy a hajunk, fejbőrünk tükrözi a szervezet „hibáit”.. A lelki kiváltó okokat is - a foltok elhelyezkedéséből és a műszeres mérésekből - megbeszéltük. Megnyugtatott, hogy most már minden rendben lesz, hiszen megvan az ok, így célirányosan lehet a belső terápiát elkezdeni. Hiszem ha látom….-gondoltam. Mivel sehol nem kaptam pontos diagnózist és terápiás javaslatot, úgy gondoltam: rajtam ne múljon, csinálok mindent a javaslat szerint. Rövid idő elteltével már láttam is az eredményt!
A fél évig tartó kúra hatására visszanőtt a hajam és az idegeim is megnyugodtak. A hajkontrol vizsgálat és a mérések alapján teljesen egészségesen távoztam…..ez már tényleg igaz volt…. Köszönettel tartozom minden tekintetben, hiszen azt gondolom, hogy egy nőnek nagyon fontos a külső megjelenés….még lelkileg is.”


„Fiamnak betegség miatt foltosan hullik a haja. Kipróbáltuk a Hair Nice Hajkencét és a következőkről számolhatok be. Hűsítő, jó érzés volt amikor a pakolást felkente a fejre, ami egyébként nagyon praktikus tubusban van, mert könnyen kezelhető. A hajhullás valószínűleg a betegség fennállása miatt még nem állt el, de láthatóan elkezdett nőni a haja azokon a területeken, ahol már szinte nem volt haja. Erős, sötét színű hajszálak nőnek, és ez a pakolás előtt egyáltalán nem volt tapasztalható.  A vizsgálatokra is szeretnénk elmenni, hiszen belsőleg is biztos javaulást szeretnénk. Nem akarom, hogy esetleg egy-két év múlva ugyanez legyen. „

 

twitter share

Tapasztalatok

"Majd 8 hét után nagyon jó javulás volt tapasztalható, majd a következő 8 hét után már penészgombánk sem volt. A haj szépen nől vissza, lassan összenől a régi hajjal és nem lesz látható.  Köszönjük szépen a segítségüket, mert Önök nélkül nem jutottunk volna el idáig.    Köszönettel: Honti-Nagyné Huszák Katal"

Kapcsolat

Telefon: +36 30 754 54 17

E-mail cím: info@nicehajgyogyaszat.hu

Cím:Holisztikus Gyógyászat
1143 Budapest Stefánia út 81. fsz. 2.

Fontos információk:
Nyitvatartás: Hétfőtől - Péntekig 09-17:00-ig.

Itt találsz minket

Minden jog fenntartva! © 2019 Foltoshajhullas.hu
Készítette: ZONE IT Solutions